söndag 13 januari 2013

Inledning: Varför Förstör Du Mitt Liv?

Hejsan!
Så nu kommer inledning på mitt nya historia ''Varför Förstör Du Mitt Liv?''
Jag kommer få berätta om mamman , pappan.
Hoppas att ni kommer gilla den iallafall!

Här har vi då Joakim, Joakim Darkwood. Han har just fyllt 30 årgammal.
Joakim är en snäll man, som jobbar i karriären Militär, efter att jobben är slut så joggar han hem alltid, eftersom han älskar att sporta, hans kompisar tycker att han borde jobba inom Atletisk eftersom han gillar ju sport, men sen han var liten har han drömt om att få jobba inom Militär. Joakim som delvis kallas Jocke sköter om sitt jobb som det ska! Hjälper till med Ofelia (hans fru) när det behövs.
Joakim är son till en rik och populär familj, har mycket pengar men vill ändå jobba. 
De huset de just nu bor i fick han av sin bror  storebror Liam. 
Hans andra största dröm är att få ett barn, vilket är väldigt svårt eftersom de har försökt jättelänge med att få skaffa barn, men tyvärr. Han bryr sig inte om det blir pojke eller flicka, bara att den är frisk, men han vill förstås ha en flicka, klart få det bli vilken..

Ofelia Teresa Martinsson Darkwood, 29 årgammal. 
Som ni ser i bilden har Ofelia kort hår. Hon är en snäll kvinna som jobbar inom karriären Poliskåren vilket hon tycker jättemycket om, sen hon var tonåring har hon drömt om att få jobba med pistoler och andra saker som poliser gör, vilket hennes familj tyckt är konstig eftersom tjejer inte gillar pistoler och det.
Ofelia är inte bara bra på att få tag på alla tjuvar som finns i staden eller just de som är borta/ i vilse, hon målar även tavlor och spelar gitarr, vilket hon är jättebra på!
Ofelia är dotter till en lagom bra familj, som hade pengar när det behövdes, men de dog på en bilolycka för 10 år sedan, då Ofelia var 19 årgammal, de var redan där hon och Joakim träffades, då Joakim skulle till apoteket.
Ofelia's dröm just nu är att få barn , som jag berättade förut är det svårt, men de försöker, och den här gången kanske det funkar, vem vet?
Hon vill hälst ha en pojke, men först att den mår bra och är frisk, Flicka är också bra..

Så..
Vad tycker ni?
Kommentera gärna!

Ps. Första delen ska jag försöka att skriva idag så den kanske kommer imorgon (måndag) eller på tisdag :D


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar